Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

продаж наркотиків

lv.npu.gov.ua

Четвер, 11 квітня 2019, 13:33

Двох поліцейських Львівщини затримали на продажі наркотиків

продаж наркотиків

Працівники управління протидії наркозлочинності Львівщини намагалися продати 100 грамів героїну.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції.

Ще у лютому цього року правоохоронці затримали посадовця управління протидії наркозлочинності Національної поліції у Львівській області і поліцейського цього відділення за збут 100 грамів героїну.

Зокрема, поліцейські передали одному з чоловіків 100 грамів героїну, які він мав збути та віддати їм виручку.

"Забирати кошти від виторгу на зустріч зі своїм "агентом" посадовець поліції приїхав особисто. Відразу після одержання грошей майора поліції затримали бійці ВШР ДВБ НПУ, оперативники внутрішньої безпеки та СБУ", – наголосили у Нацполіції.

Наразі слідчі прокуратури оголосили затриманим підозру за ст.368 та ст. 307 КК України. За вчинені дії зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, у 2018 році начальник одного з міжрайонних відділів управління протидії наркозлочинності Львівщини та його підлеглий були викриті на вимаганні хбара з осіб, які займаються збутом наркотиків у області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.