Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

будівництво у Львові

Понеділок, 15 квітня 2019, 11:30

У Львові можуть знести багатоповерхівку на Варшавській

будівництво у Львові

Суд постановив ГО "Наше ідеальне місто" за власний рахунок знести самочинну багатоповерхівку на вул. Варшавській, 22.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Ще 29 березня Львівський окружний адміністративний суд прийняв рішення, що зобов’язує ГО "Наше ідеальне місто" за власний рахунок знести самочинну забудову: багатоквартирний житловий будинок на вул. Варшавській, 22. Це рішення набуде чинності 29 квітня. 

Як заявила директор юридичного департаменту Львівської міськради Гелена Пайонкевич, забудову на вул. Варшавській, 22 визнали незаконною ще рік тому.

"Є інформація, що там квартири продані, ймовірно зустріч відбудеться найближчим часом з людьми, які їх придбали", – додала Гелена Пайонкевич.

За даними порталу YouControl, ГО "Наше ідеальне місто" зареєстроване з 2010 року у Львові на вул. Варшавській, 22. Засновниками ГО є Квітослава Бандурка (Жовква), Божена та Володимир Закалюжні (Львів). Останні є власниками також ГО "Асоціація культурних індустрій" (Львів), ТзОВ "Влодко Діскаут Лоттері" (Пустомити).

Нагадаємо, минулого тижня Львівська міськрада визначила 10 незаконних новобудов Львова, у яких ризиковано купляти квартири. До цього переліку входить й забудову на вул. Варшавській.

Додамо, на початку квітня у Львові приступили до демонтажу незаконної забудови на вул. Личаківській, 259. Раніше Варіанти дослідили ситуацію із незаконними забудовами у місті та дізналися як забудовують історичну частину Львова, яка входить до списку світової спадщини ЮНЕСКО.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.