Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Перший Західний

1zahid.com

Четвер, 18 квітня 2019, 17:20

"Перший Західний" віщатиме на Бродівщині та Рівненщині

Перший Західний

"Перший Західний" отримав ліцензію на ефірне радіомовлення на Бродівщині та у Радивилівському районі.

Про це повідомили на сторінці телеканалу "Перший Західний" у Facebook. 

Телерадіокомпанія Львівської обласної ради "Перший Західний" перемогла у конкурсі на вільні частоти місцевого радіомовлення та отримала ліцензію на ефірне радіомовлення на Львівщині.

"Вже цього року "Радіо Перше" можна буде почути не лише у Львові на частоті 88,2 МГц, але й на частоті 89,2 МГц у місті Броди та Бродівському районі Львівської області, а також у Радивилівському районі Рівненської області. Обсяг мовлення – 24 години на добу" – йдеться у повідомленні.

  

"Ми хочемо розбудувати мережу радіомовлення, аби доступ до інформації був рівним у різних населених пунктах Львівщини і не тільки. "РАДІО ПЕРШЕ" – це буде інформаційно-розважальна радіостанція" – поділилася директорка ТРК "Перший Західний" Ольга Цап.

Нагадаємо, на початку квітня ТРК "Перший Західний" замовив обладнання для виробничо-мовного комплексу радіостанції за 2,1 млн грн.

Зазначимо, що телеканал "Перший Західний", відомий раніше як "Львів-ТБ" є комунальним закладом Львівської обласної ради і фінансується з бюджету Львівщини.

У жовтні 2018 року "Перший Західний" виграв частоту на радіо у Львові. Також минулого року "Перший Західний" заробив 3,5 млн грн.

Крім цього, у січні цього року телеканал "Перший Західний" отримав дозвіл на тимчасове мовлення в Луганській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.