Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

будівництво у Львові

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 19 квітня 2019, 14:24

На Левандівці збудують новий 14-поверховий житловий комплекс

будівництво у Львові

Львівська міськрада дозволила збудувати на вулиці Рудненській, 8 житловий квартал з садочком та підземним паркінгом.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на будівництво кварталу багатоквартирної житлової забудови з об’єктами громадського призначення, дошкільним навчальним закладом, підземними і наземними паркінгами та об’єктами інженерної інфраструктури на вул. Рудненській, 8, будинки № 9, 10 на генплані (3-я черга будівництва).

"Затвердити містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва на будівництво товариством з додатковою відповідальністю "Львівське спеціалізоване автотранспортне підприємство 1302" кварталу багатоквартирної житлової забудови" – йдеться у документі.

Житловий квартал збудують на земельній ділянці площею 0,4928 га, яка призначена для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 25%.

Функціональне призначення земельної ділянки – зона Ж-4 – зона багатоквартирної житлової забудови (9-16 поверхів) відповідно до рішення виконавчого комітету.

У Львівській міськраді встановили, що висота будівлі не повинна перевищувати 43,50 м у стінах (що визначається від найнижчої відмітки поверхні землі до закінчення конструктивної частини стін останнього поверху). При необхідності граничну висоту будівель узгодити з Державним підприємством "Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького".

Нагадаємо, сьогодні Виконком Львівської міської ради дозволив на вул. Топольній, 4 збудувати п'ять 10-поверхових будинків з вбудованими початковою школою та дитячим садочком

А також міськрада дозволила управлінню Державного бюро розслідувань збудувати адміністративну будівлю на вул. Трускавецькій – вул. Підстригача.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.