Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Зеленський

П'ятниця, 19 квітня 2019, 15:10

Зеленський планує ввести податки для заробітчан

Володимир Зеленський

Кандидат у президенти України Володимир Зеленський планує запровадити 5% податку для українських заробітчан.

Про це Володимир Зеленський повідомив у ефірі 1+1.

Зеленський заявив, що українські заробітчани повинні заплатити 5% податку від всієї суми, яку вони заробили за всі роки.

"По-перше, серед наших законопроектів є законопроект про амністію капіталів. 5 %, ви сказали, малувато. 5 % – це в принципі повинні бути умови для всіх тих, хто не олігархи, ті заробітчани, різні люди, які привозять гроші і вони боролись з бідністю, вони просто ховали ці капітали. Я розумію, тому що вони не були захищені, тому що було банкрутство банків і так далі. От" – заявив Зеленський.

Він додав, що підтримує ідею капіталізації країни за рахунок фінансових відчислень олігархату.

"Я готовий до зустрічі з олігархами. Я впевнений, що ця зустріч з великим бізнесом відбудеться. Я думаю, що великий бізнес може пожертвувати Україні, яка дала їм мільярди, більше 5%. Правила повинні бути для всіх одинаковими" – зауважив кандидат у президенти.

На його думку, домовитися зі всім бізнесом таки вдасться.

"Ми говорили про це і з представниками Світового банку, нашого бизнесу. Ми хочемо детенізації капіталу, зробити реальні кроки. Але питання чи підтримає Верховна Рада цей законопроект. Я дуже надіюсь на це" – сказав Зеленський.

Нагадаємо, вчора кандидат у президенти Володимир Зеленський показав представників своєї команди.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.