Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

забруднення атмосфери

Понеділок, 22 квітня 2019, 13:17

Фірма дрогобичанина забруднює атмосферу на Львівщині

забруднення атмосфери

ТзОВ "Корисні технології" забруднює повітря у Городоцькому районі.

Про це повідомляє Державна екологічна інспекція у Львівській області.

Працівники Державної екологічної інспекції у Львівській області провели планову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства ТзОВ "Корисні технології".

За результатами перевірки виявили порушення вимог природоохоронного законодавства. Зокрема, підприємство здійснює викид забруднюючих речовин в атмосферне повітря без дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарним джерелами. 

Інспекція скерувала матеріали на адресу Городоцького районного суду Львівської області стосовного винесення постанови згідно ч. 1 ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Постанова Городоцького районного суду Львівської області визнала директора ТзОВ "Корисні технології" винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 164 КУпАП, та наклала на нього адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 17 тис. грн.

За даними сайту YouControl, ТзОВ "Корисні технології", яке займається виробництвом неметалевих мінеральних виробів, зареєстрував у 2014 році у Львові дрогобичанин Юрій Витрикуш. Розмір статутного капіталу становить 5 тис. грн, що є недостатнім.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.