Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Фб Андрія Садового

Понеділок, 22 квітня 2019, 15:46

Садовий ніколи не буде маріонеткою чи голограмою Коломойського

Андрій Садовий

Андрій Садовий заявив, що не буде маріонеткою різних політичних сил та не претендує на конкретну посаду в Уряді.

Про це міський голова Львова і лідер партії "Самопоміч" Андрій Садовий заявив в ефірі марафону на Громадському.

На питання про те, чи Садовий бачить себе у ролі міністра чи спікера парламенту за президента Зеленського, він відповів, що не претендує на конкретну посаду, тим більше, що наразі ніхто з не знає, хто буде їх обіймати.

"Президент країни не обирає прем'єра і не обирає спікера. Це обирають депутати Верховної Ради. Для того, щоб це відбулося, треба вигравати парламентські вибори і тоді ти маєш легітимну можливість" – зазначив Андрій Садовий.

Він пояснив, що готовий працювати на державу, бо посади – це вторинне.

"Я ніколи не буду маріонеткою. Якщо є підтримка більшості, то я готовий працювати. На державу, на Україну, а посади – це вторинне. Я хочу успіху для країни. Треба мати довіру людей, довести їм, що ти гідний на це. Зеленський довів – його обрали, від нього тепер чекають на чудо. Я також. Тому що ніхто з нас не знає, хто буде обіймати ті чи інші посади" – додав Андрій Садовий.

Зазначимо, на думку Андрія Садового, Львівщина не підтримала Зеленського через те, що не знає його ставлення до курсу ЄС – НАТО, а "Самопоміч" має право бути у наступному парламенті завдяки своїй державницькій позиції.

Нагадаємо, за даними Центральної виборчої комісії, станом на 12:30 год опрацювали 98,09% виборчих бюлетенів. Лідирує кандидат від партії "Слуга народу", шоумен Володимир Зеленський із 73,15% голосів – за нього проголосували 13 270 007 виборців.

У другому турі виборів на Львівщині переміг Петро Порошенко, набравши більше 62% голосів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.