Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Парубій

Середа, 24 квітня 2019, 12:30

Парубій піде у відставку лише після прийняття мовного закону

Андрій Парубій

Андрій Парубій заявив, що поставить питання про свою відставку на голосування після ухвалення закону про українську мову.

Про це повідомила прес-служба Верховної Ради Укаїни.

Як наголосив сьогодні, відкриваючи засідання Верховної Ради, спікер парламенту Андрій Парубій, у разі зібрання необхідної кількості підписів щодо його відставки, він він невідкладно поставить це питання на голосування, однак лише після прийняття закону про українську мову.

"Хочу повідомити – я невідкладно дав доручення, як і у всі попередні рази, коли подібну заявку подавав і Рабінович, щоб негайно видали підписні листи... З одним нюансом: після того, коли я як Голова Верховної Ради України поставлю підпис під законом про українську мову. А цей підпис буде – незадовго" – заявив Андрій Парубій.

Нагадаємо, вчора нардеп з фракції "Відродження", екс-регіонал, Валерій Писаренко ініціював збір підписів для зняття з посади глави парламенту Андрія Парубія.

Додамо, раніше Андрій Парубій запевнив, що Верховна Рада буде безперебійно працювати до жовтня цього року, а ще перед другим туром виборів заявив, що програма Володимира Зеленського нагадує програму "Партії Регіонів" та Віктора Януковича.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.