Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

сирени

Середа, 22 травня 2019, 14:28

У Львові оновлять систему оповіщення населення за 480 000 гривень

сирени

Львівська міськрада замовила два комплекти обладнання для оповіщення населення за 480 тис грн у "Галтехноком".

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради провело тендер у системі ProZorro на комплект кінцевого обладнання та сучасних сигнально-гучномовних пристроїв для оповіщення населення, який переможець тендеру має подати до 31 липня 2019 року.

Аукціон стартував 2 травня, участь у ньому взяли дві фірми: "Науково-виробниче підприємство "Галтехноком" та ТОВ "Кібербезпека", які запропонували надати міськраді обладнання за 478 000 грн і 480 000 грн відповідно. Переможцем обрали "Галтехноком", а очікувана вартість послуг становила 480 000 грн.

Як вказано у закупівлі, йдеться про два комплекти обладнання та сучасних сигнально-гучномовних пристроїв для оповіщення населення, призначені для озвучення відкритих територій з житловою та промисловою забудовою, відкритих місць з масовим перебуванням людей, в умовах підвищеного рівня шуму навколишнього середовища. 

Один такий комплекс переможець тендеру має поставити у будівлю Львівської міської ради на площі Ринок, 1, а другий – у будівлю Шевченківської районної адміністрації на вул. Липинського, 11.

Крім цього, переможець тендеру має не лише поставити міськраді ці комплекти, а також й здійснити їх монтаж і підключити. Гарантія на ці комплекти має становити не менше одного року.

За даними порталу YouControl, ТОВ НВП "Галтехноком" зареєстроване у Львові з 2005 року, займається електромонтажними роботами. Власником фірми є львів'янин Степан Стернат. Розмір статутного капіталу підприємства становить 33 200 грн.

Нагадаємо, у січні цього року у Львові передбачили близько 1,7 млн грн з бюджету міста на придбання електричних сирен та вуличних гучномовців, у межах Програми вдосконалення і розвитку територіальної (місцевої) системи централізованого оповіщення у м. Львові на 2019-2022 роки.

Додамо, у листопаді 2018 року Львівська міська рада затвердила програму про удосконалення системи цивільного оповіщення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.