Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ігор Чуркін

Середа, 8 травня 2019, 15:40

Власник ЛАЗу Ігор Чуркін судиться за право в'їзду в Україну

Ігор Чуркін

Російський бізнесмен Ігор Чуркін оскаржив в суді постанову СБУ про заборону йому в'їзду в Україну.

Про це повідомляє "Судова влада України".

Ігор Чуркін позивається до Служби безпеки України щодо постанови СБУ відповідно до якої,  йому був заборонений в’їзд в Україну. Відповідний позов надійшов до Окружного адміністративного суду міста Києва. 

"Позивач у своїх позовних вимогах просить суд визнати протиправною та скасувати Постанову Служби безпеки України  про заборону в’їзду в Україну громадянину Російської Федерації Ігорю Анатолійовичу Чуркіну терміном на 5 років. Також позивач просить суд зобов’язати СБУ повідомити Адміністрацію ДПС про скасування відповідної постанови" – йдеться у повідомленні.

Третьою особою зазначена Адміністрація Державної прикордонної  служби України. Наразі суд вирішує питання про відкриття провадження у справі.

Нагдаємо, у лютому 2018 року, Львівська міська погодила викуп Львівського автобусного заводу та передачу його майна у комунальну власність.

Додамо, що голова Львівської облдержадміністрації створив  робочу групу, що  здійснює правовий аналіз проектів ухвал Львівської міської ради щодо врегулювання ситуації з Львівським автобусним заводом.

Він закликав  депутатів міської ради не виділяти гроші компанії дружини російського бізнесмена Ігоря Чуркіна для погашення заборгованості за автобуси для АТП-1.

Раніше Варіанти дослідили, що залишилось від флагмана вітчизняного автобусобудування.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.