Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

поліція охорони в Львівській області

carlosnightman.wordpress.com

Понеділок, 13 травня 2019, 16:30

Київська фірма озброїть планшетами поліцію охорони Львівщини

поліція охорони в Львівській області

Управління поліції охорони Львівщини замовило 37 планшетів за 183 тис грн у фірми з Києва.

Управління поліції охорони у Львівській області провело тендер у системі ProZorro на планшети, які переможець тендеру має доставити до 31 грудня 2019 року.

Аукціон стартував 6 травня, участь у ньому взяли 5 фірм, а переможцем обрали ТОВ "Комел", що запропонувало продали планшети за найнижчу ціну в 183 016,80 грн. Додамо, очікувана вартість послуг становила 212 010 грн.

Як вказано у закупівлі, всього управління поліції охорони Львівщини замовило 37 планшетів Huawei Mediapad із діагоналлю дисплея у 8 мп, операційною системою не гірше Android 7 й ємністю акумулятора не менше 4800 мА. Роздільна здатність дисплея має становити не менше 1280x800, а гарантія на планшети – 1 рік.

У компленті до планшетів мають входити: захисне скло, чохол, карта пам'яті на 16 Гб і захисна плівка.

За даними порталу YouControl, ТОВ "Комел" зареєстроване у Києві з 1996 року, займається оптовою торгівлею комп'ютерами, периферійним устаткованням і програмним забезпеченням. Кінцевим власником фірми є киянин Олександр Караван, а крім цього власниками фірми є ще 10 осіб, з них троє львів'ян: Наталія Саноцька, Юрій Саноцький, Олег Шеремета (керівник цієї фірми). Розмір статутного капіталу підприємства становить 1 000 000 грн.

Наталія Саноцька і Юрій Саноцький є ще власниками ТзОВ "Медіа-Вест" (Львів), що займається продажем техніки. Ця фірма участь у закупівлі не брала. 

Нагадаємо, у лютому цього року Держбюро розслідувань у Львові замовило послуги із охорони адмінбудівлі за 991 тис грн, а Львівська міськрада знайшла таксі за 1,5 млн грн для членів виконкому.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.