Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ту Стань! 2019

tustan.ua

Понеділок, 13 травня 2019, 16:21

Синютка благословив фестиваль Ту Стань! 2019 на многії літа

Ту Стань! 2019

2-4 серпня у селі Уричі Сколівського району відбудеться щорічний Фестиваль української середньовічної культури "Ту Стань! 2019".

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютки від 11 травня 2019 року.

Фестиваль пройде з метою відродження етнічних традицій та розвитку народних ремесел Сколівського району, збереження осередків народного мистецтва та розвитку культурно-туристичної інфраструктури Карпатського регіону.

На території пам'ятки "Городище літописного міста "Тустань" та у Музеї історії Тустані організують відвідування та екскурсійне обслуговування.

Під час заходу за безпекою слідкуватимуть медики, пожежники та правоохоронці. Також для відвідувачів Фестивалю забезпечуть розміщення наметового містечка. До 26 липня організатори розроблять детальну програму заходів під час фестивалю.

Нагадаємо, 7 травня 2019 року засновник фестивалю "ТуСтань!" Василь Рожко, пішов з посади помічника-консульта спікера Верховної Ради Андрія Парубія.

Додамо, у 2018 році на фестивалі "Ту стань!" можна було віртуально побачити модель давної фортеці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.