Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

брати Дубневичі

Вівторок, 14 травня 2019, 11:55

Спільник Дубневича із розкрадання майна "Укрзалізниці" отримав орден від Порошенка

брати Дубневичі

Петро Порошенко нагородив орденом одного із фігурантів злочину щодо розкрадання майна "Укрзалізниці" впродовж 2015-2017 років Сергія Тараненка.

Про це йдеться в указі Президента України №188/2019 від 4 травня 2019 року.

Президент Петро Порошенко нагородив орденом князя Ярослава Мудрого V ступеня директора "Дніпропетровського стрілочного заводу" Сергія Тараненка, який підозрюється у заволодінні 93 млн грн "Укрзалізниці" впродовж 2015-2017 років, що організував народний депутат – голова Комітету Верховної Ради України з питань транспорту Ярослав Дубневич на користь підконтрольних йому підприємств.

Як передає Українська правда, орден Ярослава Мудрого дають за видатні заслуги у "державному будівництві", зміцнення авторитету країни, розвитку авторитету, економіки, науки.

Нагадаємо, у березні НАБУ притягнуло до відповідальності за причетність до заволодіння понад 93 млн грн керівництво заводу з виробництва стрілочної продукції, засновника-директора фіктивної компанії-переможця торгів (ТОВ "Арго"), директора компанії-посередника (ТОВ "Корпорація КРТ") – загалом 7 осіб.

А у квітні Солом'янський районний суд Києва відмовив у продовженні домашнього арешту для екс-директора ПАТ "Дніпропетровський стрілочний завод".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.