Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Дитячий форум у Львові

Вівторок, 14 травня 2019, 14:42

У Львові відбудеться фестиваль дитячого читання "Книгоманія"

Дитячий форум у Львові

У дитячому Форумі видівців візьмуть участь 614 учасників, серед яких 42 автори, 34 видавництва, 43 бібліотекарі та інші.

Про це повідомила прес-служба Форуму видавців.

З 17 по 19 травня у Палаці мистецтв на Коперника, 17 відбудеться щорічний фестиваль дитячого читання "Книгоманія", під час якого проводитимуть різноманітні квести, ігри, майстер-класи, наукові досліди для дітей та дорослих.

Цього року Дитячий форум відбудеться у форматі великого квесту під назвою "Супергерої рятують планету".

Організатором свята став Форум видавців разом з Львівською міською радою, Львівською ОДА, Львівською обласною радою та Львівським палацом мистецтв.

Загалом, організатори очікують 7 000 відвідувачів, серед яких діти з батьками, вчителі, вихователі, бібліотекарі та переможці Всеукраїнського конкурсу дитячого читання "Книгоманія" з 30 областей та міст України.

Всього на фестивалі проведуть 525 заходів, з них 57 – літературних. Також у "Книгоманії" братимуть участь 614 учасників Форуму, серед яких 42 автори, 34 видавництва, 61 митець, 53 науковці, 43 бібліотекарі та інші. 

Вартість вхідних квитків для дітей за 1 день складатиме 50 грн, на всі дні - 100 гривень. Ціна квитків для дорослих складатиме 20 грн за 1 день та 50 грн на всі дні. Діти з пільгових категорій та до 6 років зможуть відвідати фестиваль безкоштовно.

Вхід на книжковий ярмарок на галереї без участі у квесті та відвідування заходів вільний.

Нагадаємо, 18 квітня у Львові запустили читай-трамваї, які курсуватимуть місто протягом декількох місяців. Особливість цих трамваїв полягає в тому, що всередині такого транспорту є наліпка з QR-кодом, який потрібно просканувати, аби отримати безкоштовне оповідання. 

До того ж, "Кредобанк" підтримав фестиваль "Книгоманія", виступивши генеральним партнером заходу, та запровадив спеціальний конкурс для школярів "Читаємо з Kredobank", головним призом якого є поїздка до Варшави.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.