Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ігор Коломойський

ukr.media

Четвер, 16 травня 2019, 10:18

Ігор Коломойський повернувся в Україну

Ігор Коломойський

Після дворічної відсутності бізнесмен Ігор Коломойський повернувся в Україну.

Про це повідомляє РБК-Україна.

За інформацією журналіста програми "Схеми" Михайла Ткача сьогодні вночі український бізнесмен Ігор Коломойський повернувся в Україну після майже дворічної відсутності. Його не було в Україні з червня 2017 року.

"О 02:30 з Тель-Авіва в аеропорт Дніпра прилетів літак групи "Приват" з бортовим номером UR-PRT. Про пасажирів поки інформації немає. За інформацією джерел, цим літаком прилетів олігарх Ігор Коломойський", – написав Михайло Ткач.

Коломойський проживав у Швейцарії та Ізраїлі.

Нагадаємо, раніше Коломойський, близький до новообраного президента Володимира Зеленського, заявив, що перемога Володимира Зеленського на цьогорічних президентських виборах є "спільною перемогою" його і міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Додамо, 18 квітня Окружний адміністративний суд задовільнив позов Ігоря Коломойського і визнав незаконною націоналізацію "Приватбанку". Рішення про націоналізацію "Приватбанку" уряд прийняв 18 грудня 2016 року: держава отримала 100% капіталу банку, а Міністерство фінансів та Національний банк оцінили потребу капіталу Приватбанку в 148 млрд гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.