Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ремонт доріг на Львівщині

Понеділок, 27 травня 2019, 12:14

Дорогу Золочів – Красне планують відремонтувати до кінця року

ремонт доріг на Львівщині

Львівська ОДА замовила за 630 тис грн ремонт дороги Золочів – Красне.

Департамент дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА оголосив тендер у системі ProZorro на ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення Золочів – Красне Золочівського району, який переможець тендеру має здійснити до 31 грудня 2019 року.

Аукціон стартує 31 травня, а очікувана вартість послуг становить 630 211,19 грн.

Як вказано у закупівлі, переможець тедеру має здійснити ремонт дороги Золочів – Красне, розпочинаючи від районного центру протяжністю 12 кілометрів (від 0+000 – км 12+200 дороги Золочів – Красне).

Нагадаємо, раніше Служба автомобільних доріг Львівщини замовила за 27 млн грн будівництво додаткової смуги руху на трасі Київ – Чоп поблизу Львова.

Також у області створили нове комунальне підприємство, яке займатиметься дорогами області, а також Львівська ОДА замовила за 40 млн грн експлуатаційне утримання доріг у області.

Додамо, на початку січня на посадовців ДП "Львівський облавтодор" подали до суду через порушення правил забезпечення дорожнього руху через смертельне ДТП на трасі Львів-Шегині у Городоцькому районі, де зіткнулися автоцистерна і два мікроавтобуси – від отриманих травм 2 осіб загинули, а ще 5 людей госпіталізвали у лікарню.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.