Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

університет Франка

Понеділок, 20 травня 2019, 15:13

21 травня в Україні стартує ЗНО

університет Франка

В зовнішньому незалежному оцінюванні у 2019 році візьмуть участь понад 160 тисяч осіб.

Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

21 травня понад 160 тисяч осіб розпочнуть основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання 2019 року тестуванням з математики.

Зокрема, допуск абітурієнтів до пунктів тестування триватиме з 10:15 до 10:50. Зовнішнє незалежне оцінювання  розпочнеться об 11:00.

Вхід учасників до пунктів проведення ЗНО буде дозволеним лише за наявності оригіналу сертифіката ЗНО, паспорта або іншого документа, серію (за наявності) та номер якого зазначено у сертифікаті та запрошення-перепустки для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні, яке учасники мають самостійно роздрукувати з інформаційної сторінки.

У разі неможливості пред’явлення оригіналу Сертифіката, паспорта чи іншого документа, серію та номер якого зазначили у Сертифікаті, або за умови надання копій цих документів абітурієнта до пункту проведення ЗНО  не допустять.

Маршрути до пунктів проведення ЗНО розміщені на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Загалом, на Львівщині для проходження тесту зареєструвалися понад 25 тисяч абітурієнтів. Також на Львівщині затвердили понад 100 пунктів тестування для проходження ЗНО.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.