Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

МВФ

ria.com

Вівторок, 21 травня 2019, 11:58

Місія МВФ розпочала роботу в Україні

МВФ

Місія МВФ працюватиме в Україні два тижні і займатиметься питанням прийняття закону про незаконне збагачення, який скасував Конституційний суд.

Про це повідомляє Interfax-Україна.

Сьогодні, 21 травня, місія Міжнародного валютного фонду прибула до Києва, щоб оцінити виконання поточної програми співпраці з Україною за програмою stand-by кредитів та консультацій щодо статті IV статуту МВФ.

Як раніше зазначив голова представництва МВФ в Україні Йоста Люнгман, місія працюватиме в Україні два тижні. Одними з основних питань, які винесуть на обговорення стане ухвалення нової редакції закону про незаконне збагачення після того, як Конституційний суд скасував попередню у лютому цього року.

Однак, на думку експертів, робота місії МВФ в Україні може зіткнутися з деякими труднощами в зв'язку з тим, що новообраний президент Володимир Зеленський оголосив про розпуск Верховної Ради і запропонував уряду піти у відставку разом з прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом, який залишить посаду 22 травня.

Нагадаємо, у грудні минулого року МВФ розробила нову програму для підтримки української економіки на суму 3,9 млрд доларів. Перший транс надійшов до України в розмірі 1,4 млрд доларів. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.