Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Богдан Чечотка

Вівторок, 21 травня 2019, 17:35

Чечотка офіційно став директором психлікарні

Богдан Чечотка

Львівська облрада призначила керівником КЗ ЛОР "Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня" Богдана Чечотку.

Сьогодні на сесії Львівської обласної ради депутати проголосували за призначення директором комунального закладу "Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня" Богдана Чечотку. Це рішення підтримали 59 депутатів.

Ще у 2018 році конкурсна комісія з відбору керівників закладів охорони здоров’я Львівської облради обрала його керівником цього закладу. Відтак, Богдана Чечотку призначили терміном на 5 років.

Зазначимо, Богдан Чечотка є директором ТзОВ "Авто Спа Україна", до цього очолював департамент охорони здоров’я Львівської ОДА. У жовтні 2016 року він написав заяву на звільнення за власним бажанням.

На початку січня 2018 року начальник управління спільної власності Львівської облради Микола Бандра підписав наказ про призначення Олександра Губара на посаду в.о. головного лікаря до призначення нового директора закладу. До цього головним лікарем лікарні був Олександр Фільц.

Нагадаємо, конкурс на посаду директорів 14 комунальних закладів охорони здоров'я у області стартував наприкінці лютого 2018 року. Загалом на посади директорів 14 медичних комунальних закладів претендував 21 кандидат.

Додамо, у 2017 році Чечотка задекларував 609 тис грн доходу і жодної нерухомості.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.