Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Старосамбірський район

Середа, 22 травня 2019, 10:50

На Старосамбірщині створили новий природний парк

Старосамбірський район

Львівська облрада прийняла рішення щодо створення природного парку "Королівські Бескиди" у Старосамбірському районі.

Вчора на сесії Львівської обласної ради депутати прийняли рішення про погодження створення національного природного парку "Королівські Бескиди". "За" проголосували 50 депутатів.

Парк знаходитиметься на території Дністрянського лісництва Старосамбірського ДЛГП ЛГП "Галсільліс" і займатиме площу в 8997 га. Ще у березні цього року тут заборонили вирубку лісів.

Крім цього, облрада звернулася до Старосамбірської районної ради з пропозицією розділити видатки на утримання охорони парку за принципом: 50% – Старосамбірська районна рада і 50% – Львівська обласна рада.

Ще у липні 2018 року у Старосамбірському районі вирішили створити національний природний парк "Королівські Бескиди". 

 

Нагадаємо, Львівська облрада прийняла рішення щодо створення парку-пам’ятки місцевого значення у місті Судова Вишня, дендропарку на території Дрогобицього університету імені Івана Франка.   та ботанічного саду "Двірцівський" у Сокальському районі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.