Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Білоус

Середа, 22 травня 2019, 11:32

Кум Садового отримав надбавку до зарплати

Андрій Білоус

Депутати встановили першому заступнику голови Львівської облради Андрію Білоусу новий ранг посадової особи та надбавку до зарплати.

Вчора на сесії Львівської обласної ради депутати проголосували за встановлення надбавки за вислугу років та присвоєння рангу першому заступникові голови обласної ради Андрію Білоусу. Це рішення підтримали 54 депутати.

Зокрема, йдеться про встановлення Андрію Білоусу з 7 квітня цього року щомісячну надбавку за вислугу років у розмірі 10% посадового окладу з урахуванням доплати за ранг.

А також йому присвоїли з 25 квітня 2019 року четвертий ранг посадової особи місцевого самоврядування, що відноситься до другої категорії класифікації посад.

Зазначимо, ще у грудні 2018 року депутати Львівської облради встановили голові та його заступникам новий оклад та премії на 2019 рік. Згідно з цим, Білоус у 2019 році отримує, крім зарплати: надбавку за п’ятий ранг посадової особи; надбавку за виконання особливо важливої роботи в розмірі 50% посадового окладу з урахуванням надбавок за ранг та вислугу років; щомісячне преміювання в розмірі до 100% посадового окладу; матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу для оздоровлення в розмірі середньомісячної заробітної плати.

Нагадаємо, 5 квітня 2017 року депутати обрали голову постійної комісії екології Андрія Білоуса першим заступником голови Львівської обласної ради замість Парасковії Дворянин, яку достроково звільнили із займаної посади.

На місцевих виборах у 2015 році пройшов до облради у списку від партії Громадський рух "Народний контроль" (він був першим номером). Андрій Білоус є помічником-консультантом народного депутата України Дмитра Добродомовавін закінчив факультет журналістики ЛНУ ім. І.Франка та двічі був депутатом Львівської міської ради.

Також Білоус має родинні зв'язки з міським головою Львова Андрієм Садовим й у 2018 році він задекларував 365 тис грн зарплати, колекцію старовинних книг та 25 тис доларів готівки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.