Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

замінування

ГУ НП у Львівській області

Середа, 22 травня 2019, 13:10

Правоохоронці не виявили вибухівки у львівській школі

замінування

Поліцейські обстежили приміщення навчального закладу та прилеглу територію – вибухонебезпечних та підозрілих предметів не виявлено.  

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Львівській області.

Нагадаємо, повідомлення про замінування однієї із шкіл, розташованої на вулиці Степана Бандери у Львові, надійшло до поліції сьогодні, 22 травня, близько 10:45 години ранку.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, експерти-вибухотехніки, кінологи та працівники інших служб. Проводилась евакуація, правоохоронці обстежували приміщення навчального закладу та прилеглу територію - вибухонебезпечних та підозрілих предметів не виявлено.

Поліцейські встановлюють особу аноніма, котрий надав неправдиве повідомлення, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, вчора анонім повідомив про вибухівку у трьох ВНЗ Львова та двох торгових центрах, а минулого тижня у Львові анонім повідомив про замінування школи та 4 готелів, а також 13 житлових будинків, 7 лікарень, 7 готелів та міжнародного аеропорту. 

Додамо, 20 травня патрульні зловили ймовірного заміновувача, ще коли він тримав в руках телефонну слухавку у таксофоні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.