Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Фб Андрія Садового

Середа, 22 травня 2019, 18:07

Садовий докоряє Парубію коаліційними шурами-мурами

Андрій Садовий

Андрій Садовий підтримує рішення президента про дострокові парламентські вибори і звинувачує Парубія у приховуванні фактів щодо неіснування коаліції у парламенті.

Про це повідомив міський голова Львова, лідер "Самопомочі" Андрій Садовий в ефірі телеканалу 24.

"Є один нюанс – реально коаліція вже не існує два роки, але це приховувалось. Я пам'ятаю десятки запитів, які були до Парубія: "Покажіть списки коаліції". Він уникав відповіді. Тому указ про розпуск парламенту реально мав бути підписаний два роки тому назад. Цього не було зроблено, були різні шури-мури" – заявив Андрій Садовий.

За його словами, він підтримує указ президента Володимира Зеленського про дострокові вибори парламенту й не погоджується зачекати до осені.

"Тягнути до осені – я на це не погоджуюсь, тому що це було б багато біди зроблено, тому що парламент неробочий, він не працює" – наголосив Садовий.

Також Садовий вважає, що якщо парламент не проголосує за зміни до закону про вибори, то рейтинг партії "Слуга народу" і Зеленського знову зросте, хоча "від Зеленського очікують дуже чистих людей, які не мають жодного відношення до будь-яких, знаєте, сумнівних речей".

Нагадаємо, нещодавно міського голову Львова Андрія Садового переобрали лідером "Самопомочі". Від Львівщини першим номером на парламентських виборах є депутат Львівської обласної ради Парасковія Дворянин, а до першої п'ятірки увійшли нардепи: Олег Березюк, Олег Лаврик, Любомир Зубач, Оксана Сироїд та Сергій Кіраль.

Додамо, вчора президент Володимир Зеленський призначив дострокові парламентські вибори на 21 липня. Натомість спікер Верховної Ради Андрій Парубій вважає указ президента про розпуск парламенту неконституційним та оскаржить його у суді.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.