Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

фестиваль

Середа, 22 травня 2019, 16:42

На Львівщині посилюють протидію анонімним замінуванням

фестиваль

Голова Львівської ОДА Олег Синютка доручив посилити заходи безпеки на об’єктах з масовим перебуванням людей в області.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

У зв’язку зі збільшенням кількості випадків надходження анонімних повідомлень про замінування торгово-розважальних центрів, готельних комплексів та інших об’єктів з масовим перебуванням людей, на Львівщині посилюють заходи безпеки у цьому напрямку.

"З метою узгодження комплексу превентивних заходів, спрямованих на забезпечення злагодженої та ефективної роботи з евакуації населення усіх причетних служб у випадках виникнення надзвичайних ситуацій на об’єктах масового скупчення людей, видано доручення голови обласної державної адміністрації від 17 травня 2019 року №17 щодо посилення роботи у цьому напрямку" – йдеться у повідомленні.

Згідно з дорученням необхідно розробити схеми відводу транспортних засобів з територій найбільш уразливих об’єктів, а саме: торгово-розважальних центрів “King Cross Leopolis”, “Victoria Gardens”, “Forum Lviv”, ТЦ “Скриня”, а також готельних комплексів “Таурус”, “Дністер”, “Львів”, “Цісар”, “Євроготель”.

А також у області розроблять із залученням  психологів типові тексти оповіщення людей про евакуацію українською, англійською та польською мовами.

Крім цього адміністрація об'єктів повинна попередити орендарів про необхідність максимально швидко розрахувати покупців та здійснювати постійний моніторинг систем відеоспостереження з метою виявлення підозрілих осіб або речей і предметів у приміщеннях та на територіях об’єкта.

Доручення скероване для виконання керівникам терористично уразливих об’єктів (транспортної інфраструктури, медичного та соціального призначення, закладів освіти і науки, культури та спорту, торгово-розважальних центрів, готельних комплексів та інших, які розташовані на адміністративних територіях області. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.