Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ліс

Середа, 29 травня 2019, 10:26

Посадовців "Галсільлісу" судитимуть за незаконні вирубки лісу

ліс

За дозволи на незаконну вирубку лісу на майже 127 тис. грн посадовцям загрожує до 8 років позбавлення волі.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Прокуратура Львівщини завершила досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно 3 посадових осіб одного із дочірніх підприємств "Галсільлісу" та 2 пособників, які 11 червня 2018 року вчинив розтрату лісоматеріалів на суму майже 127 тис. грн.

При цьому 2 підлеглих директора-зловмисника внесли до офіційних документів завідомо неправдиві відомості. Такі дії підозрюваних кваліфікують за ч.3 ст.191 (шахрайство), ч.1 ст.366 (службове підроблення) КК України.

До підозрюваних застосували запобіжний захід у вигляді застави та домашнього арешту. Обвинувальний акт скерували до суду для розгляду по суті. Максимальний термін покарання, перебачений санкцією статті – 8 років ув’язнення з 3-річним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю.

Нагадаємо, Галицький районний суд Львова ще 8 лютого обрав запобіжний захід у вигляді застави у понад 96 тис грн, а також відсторонив від займаної посади керівника одного з дочірніх підприємств "Галсільлісу", який звинувачувався у розтраті майна. 

у березні 2017 року Львівська обласна рада призначила Володимира Мельника гендиректором "Галсільлісу". Конкурс на посаду генерального директора стартував на початку лютого, відтак Мельник два місяці виконував обов'язки гендиректора "Галсільлісу".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.