Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. Замарстинівська, 23

google.com.ua

Понеділок, 24 червня 2019, 16:50

Комунальне приміщення на вулиці Замарстинівській у Львові продали за 190 000 гривень

вул. Замарстинівська, 23

Львівська міськрада продала львів'янину приміщення на вул. Замарстинівська, 23 за 190 тис грн.

Управління комунальної власності Львівської міської ради продало у системі ProZorro приміщення цокольного поверху на вул. Замарстинівська, 23 у Львові, загальною площею 17,7 кв.м.

Початкова ціна приміщення, виставленого на аукціон, який мав відбутися 2 травня, становила 170 916 грн, однак її зменшили до 85 458 грн. Повторний аукціон стартував 22 травня, на нього подалися п'ятеро учасників, однак переможцем обрали 22-річного львів'янина Андрія-Івана Умриша, який запропонував найвищу ціну у 190 001 грн.

Чотириповерховий будинок, у якому знаходиться приміщення, розташований в Шевченківському районі Львова у межах історичного ареалу міста. Він побудований у 1910-х роках у стилі раціональної постсецесії, фасад будинку має оригінальний декор у стилі середземноморської готики. До війни тут містилася перукарня Саландера.

Нагадаємо, на території колишнього львівського заводу з виробництва штучних алмазів ПАТ "Алмазінструмент" планують збудувати житлово-офісний комплекс та дитячий садок.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.