Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Святослав Вакарчук

Радіо Свобода

Четвер, 30 травня 2019, 18:20

Волонтери занесуть до парламенту оголений торс Вакарчука на громадських засадах

Святослав Вакарчук

Святослав Вакарчук включив до партійного списку партії "Голос" на парламентські вибори більше 50 своїх волонтерів.

Про це повідомив соліст гурту Океан Ельзи, лідер політичної партії "Голос" Святослав Вакарчук на своїй сторінці у Фейсбуці.

Після перегляду анкет та співбесід із волонтерами Святослав Вакарчук вирішив запросити їх до передвиборчого списку патрії "Голос" у парламент.

"Партія "Голос" прийняла безпрецедентне для української політики рішення – ми пропонуємо нашим волонтерам ставати учасниками нашого передвиборного списку, з яким ми підемо на вибори до Верховної Ради" – заявив Святослав Вакарчук.

За його словами, до списку вже відібрали понад 50 кандидатів.

"І це тільки початок. І ще ми впевнені, що серед них багато лідерів, готових боротися від нашого імені на мажоритарних округах. Тож зголошуйтесь до нас, якщо ви відповідаєте знаменитим критеріям партії "Голос". Зробимо політику відкритою", – додав Святослав Вакарчук.

Нагадаємо, раніше Святослав Вакарчук заявив про створення політичної партії "Голос" й що у список партії не потрапить жоден народний депутат останнього скликання, а також що він планує балотуватися у Верховну Раду на парламентських виборах. За кілька годин у його політичну партію зареєструвалося більше 2000 учасників.

Також лідер "Голосу" заявив, що його партія не фінансується за кошт олігархів й не буде об'єднуватися з іншими політичними партіями.

За даними соцопитування, проведеного у березні цього року, кожен п'ятий українець хотів, щоб Вакарчук пішов у Президенти України. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.