Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Ірина Кулинич

П'ятниця, 5 липня 2019, 11:30

Таксувка для Кулинич накрутить 159 тисяч до кінця цього року

Ірина Кулинич

Львівська міськрада замовила послуги таксі за 159 тис грн для департаменту економічного розвитку у ЛКП "Ратуша-сервіс".

Департамент економічного розвитку Львівської міської ради провів тендер у системі ProZorro на послуги з автомобільних перевезень (послуги таксі), які переможець тендеру має постачати міськраді до 31 грудня 2019 року.

Аукціон стартував 24 травня, участь у ньому взяли: ЛКП "Ратуша-сервіс" ТзОВ "ЛВ-Транс-Авто", які запропонували надати свої послуги за 159 497,86 грн і 167 000 грн відповідно. Переможцем обрали ЛКП "Ратуша-сервіс", директором якого є Ігор Кривко, а очікувана вартість послуг становила 167 000 грн.

Як вказано у закупівлі, міськрада замовила послуги таксі – легковий автомобіль з об'ємом двигуна від 1,2 літрів, типом кузова – седан або хечбек, рік випуску не раніше 2003 року, гальма – передні дискові, задні – барабанні, тип приводу – передній.

Переможець тендеру має мати гараж для машини на відстані не більше 8 км від адміністративної будівлі Львівської міської ради; власний пункт технічного обслуговування та ремонту авто; машину для заміни на час ремонту або іншої поважної причини й має бути застрахований.

За весь час автівка має проїхати 15 200 кілометрів.

Додамо, департамент економічної політики Львівської міськради з 2008 року очолює Ірина Кулинич. До свого призначення працювала у Івано-Франківській міській раді. Зараз вона є також депутаткою Івано-Франківської міської ради від об'єднання "Самопоміч".

Директором ЛКП "Ратуша-сервіс" є Ігор Кривко.

Нагадаємо, нещодавно Львівська міськрада замовила послуги таксі за 1,5 млн грн для членів виконкому у ЛКП "Ратуша-сервіс". Крім цього, у січні цього року Львівська міськрада уже замовляла 3 легкових авто для службових поїздок у ЛКП "Ратуша-сервіс".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.