Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ходорів

Вівторок, 4 червня 2019, 10:31

Частина будинків та присадибних ділянок у Ходорові залишаються підтопленими

Ходорів

Станом на сьогодні рівень води у місті спадає, однак підтопленими залишаються 23 присадибних ділянки та 5 домогосподарств.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДСНС України у Львівській області.

Ще 30 травня через негоду у Ходорові Жидачівського району підтопило присадибні ділянки, житлові будинки та домогосподарства. Станом на 08:00 год 4 червня підтопленими все ще залишаються 23 присадибних ділянки та 5 домогосподарств.

Зокрема, вчора, 3 червня, о 12:27 год у Ходорові на вул. Шевченка, 19 на закритій трансформаторній підстанції приватного підприємства підтопило приміщення електрощитової. Рятувальники за допомогою мотопомпи відкачали 15 куб.м води.

О 12:25 год на вул. Зелена, 5 підтопило присадибну ділянку, площею 1800 кв.м, а о 16:11 год на вул. Зарічна, 52 – підвал житлового будинку. Рятувальники за допомогою мотопомпи відкачали 360 куб.м води.

Нагадаємо, 30 травня через негоду у Ходорові виникло підтоплення 50 присадибних ділянок й житлових будинків. Додамо, 21 травня негода підтопила будинки та ринок у 4 районах Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.