Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад

Вівторок, 4 червня 2019, 15:40

За добу на Львівщині 23 людей захворіли на кір

медичний заклад

Впродовж 3 червня у області зафіксували 23 випадки захворювання на кір, з них 12 – діти.

Про це повідомляє Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України.

Вчора, 3 червня, у Львівській області зареєстрували 23 випадки кору, з них захворіло 12 дітей віком до 17 років та 11 дорослих.

Зокрема, у Львові захворіло 9 людей з них 6 – діти, у Стрию та Червонограді – по 1 дитині. Щодо районів області, то у Бродівському і Городоцькому зафіксували по 1 хворій дитині, у Золочівському – 4 дорослих, у Пустомитівському – 3 дорослих і 1 дитина, у Перемишлянському – 1 дорослий та 1 дитина.

Жодного випадку захворювання на кір не виявили у таких районах й містах області: Буський, Дрогобицький, Жидачівський, Кам'янка-Бузький, Жовківський, Мостиський, Миколаївський, Радехівський, Самбірський, Сколівський, Сокальський, Стрийський, Старосамбірський, Турківський, Яворівський райони та Борислав, Дрогобич, Самбір, Трускавець.

Нагадаємо, за останні три місяці на Львівщині на кір захворіло майже 5 000 осіб, а з 16 до 22 травня у області зареєстрували 92 випадки захворювання на кір.

Також зауважимо,  що з 15 січня минулого року, відколи на Львівщині офіційно зафіксували епідемію кору, кабінети щеплень у Львові працюють в усіх поліклініках і щосуботи. Все, що потрібно знати, аби вберегтися від кору, можна дізнатися тут.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.