Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Європейська народна партія

Фб Олега Синютки

Вівторок, 4 червня 2019, 14:58

Європейська народна партія породичалася зі Садовим та Порошенком

Європейська народна партія

Європейська народна партія прийняла у статусі стостерігачів партію "Самопоміч" та переформатований БПП.

Про це повідомила народний депутат від "Самопомочі" Оксана Сироїд на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Щойно Європейська народна партія ухвалила рішення про прийняття "Самопомочі" до своєї родини! Прийняття як політичної сили, яка своєю діяльністю довела відданість європейським цінностям і боротьбі з корупцією" – наголосила Оксана Сироїд.

За її словами, "окремо лідери ЄНП відзначили структуру "Самопомочі" і правдиву партійну роботу з людьми".

Зазначимо, Європейська народна партія залишилася найбільш чисельною групою в Європарламенті після нещодавніх виборів. Як повідомляє Укранська правда, Європейська народна партія також включила у цей перелік патрію "Європейська солідарність", переформатовану з Блоку Петра Порошенка "Солідарність".

Нагадаємо, раніше міського голову Львова Андрія Садового переобрали лідером "Самопомочі" й він заявив, що на парламентських виборах партія не планує об'єднуватися з іншими політсилами.  

У травні політична партія обрала першим номером "Самопомочі" на виборах до парламенту від Львівської області депутатку Львівської обласної ради Парасковію Дворянин. Також Парасковію Дворянин і  депутата Львівської міської ради Андрія Шевціва обрали керівниками обласної та міської організації "Самопомочі".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.