Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

комунальна техніка Львова

Понеділок, 10 червня 2019, 12:57

У Львові в бензобаках комунальних автівок знову виявили цукор

комунальна техніка Львова

У бензобаках машин ремонтно-аварійних бригад Львівської міськради вдруге виявили цукор.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

В неділю, 9 червня, львівські комунальники виявили у бензобаках 2 ремотних машин цукор.

За словами директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Ірини Маруняк, за цим фактом проведуть службове розслідування.

"Знову в бензобаках аварійних машин львівського комунального ремонтно-аварійного підприємства було виявлено цукор. Відповідно, аварійним бригадам довелося затратити час на чистку баків, щоб мати змогу виїздити на виклики мешканців. За цим фактом буде проведено внутрішнє службове розслідування, щоб з’ясувати, в який спосіб цукор потрапив у баки машин" – повідомила Маруняк.

Вона додала, що аварійні машини виїжджають на виклики мешканців, коли стаються аварійні ситуації в будинках на інженерних мережах – світло, вода, тепло та ін.

Нагадаємо, в ніч з 25 на 26 травня львівські комунальники виявили цукор у двох ремонтних машинах. За цим фактом вже проводять службове розслідування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.