Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Богдан Дубневич

Вівторок, 11 червня 2019, 12:00

Богдан Дубневич йде на вибори як самовисуванець

Богдан Дубневич

ЦВК зареєструвала Богдана Дубневича та Ореста Косика як кандидатів у народні депутати від ОВО №118.

Про це повідомляє Центральна виборча комісія.

Вчора Центральна виборча комісія зареєструвала народних депутатів Богдана Дубневича та Ореста Косика, які йдуть на позачергові парламентські вибори як самовисуванці.

Нардепи балотуються по мажоритарній системі від одномандатного виборчого округу 118, який включає у себе 139 виборчих дільниць у Личаківському, Шевченківському районах та частині Пустомитівського району (виборчі дільниці № 462095 – 462108, 462114 – 462118, 462151, 462152, 462162).

Зазначимо, на виборах у жовтні 2014 року Богдан Дубневич переміг в №118 окрузі і став народним депутатом. До виборів він був президентом ТОВ "Агропромислове товариство "Львівське". В декларації 2012 року він та його сім'я не мали ані задекларованої землі, ані нерухомості.

Орест Косик є приватним підприємцем, зареєстрований у селі Солонка Пустомитівського району, займається роздрібною торгівлею залізними виробами, будівельними матеріалами та санітарно-технічними виробами в спеціалізованих магазинах.

Нагадаємо, 21 травня Володимир Зеленський призначив дострокові парламентські вибори на 21 липня. Участь у виборах до Верховної Ради можуть взяти участь 1,9 млн виборців у Львівській області.

Додамо, раніше ЦВК також зареєструвала Ярослава Дубневича як кандидата у народні депутати від ОВО №120, а Назара Жолобовича зареєструвала від ОВО №121.

До того ж, львівський нардеп Тарас Козак потрапив у першу десятку списку Опозиційної платформи – За життя на парламентських виборах, а Українська Галицька Партія йде на вибори спільно із Голосом Святослава Вакарчука.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.