Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ремонт доріг на Львівщині

Середа, 19 червня 2019, 18:24

Дорогу Золочів – Красне відремонтують за 120 000 гривень

ремонт доріг на Львівщині

Львівська ОДА замовила за 120 тис грн ремонт дороги Золочів – Красне у підприємця зі Львова.

Департамент дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА провів тендер у системі ProZorro на ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення Золочів – Красне Золочівського району, який переможець тендеру має здійснити до 31 грудня 2019 року.

Аукціон стартував 31 травня, на нього подалися 5 учасників, однак переможцем став львівський підприємець Юрій Сало, який запропонував здійснити усі роботи за найнижчу ціну в 120 000 грн. Додамо, очікувана вартість послуг становила 630 211,19 грн.

Як вказано у закупівлі, переможець тедеру має здійснити ремонт дороги Золочів – Красне, розпочинаючи від районного центру протяжністю 12 кілометрів (від 0+000 – км 12+200 дороги Золочів – Красне).

Нагадаємо, у області створили нове комунальне підприємство, яке займатиметься дорогами області.

Додамо, на початку січня на посадовців ДП "Львівський облавтодор" подали до суду через порушення правил забезпечення дорожнього руху через смертельне ДТП на трасі Львів-Шегині у Городоцькому районі, де зіткнулися автоцистерна і два мікроавтобуси – від отриманих травм 2 осіб загинули, а ще 5 людей госпіталізвали у лікарню.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.