Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

реабілітаційний центр "Назарет"

ФБ Васюника

Вівторок, 11 червня 2019, 14:32

Васюник звернеться до влади щодо фінансування реабілітаційних центрів в Україні

реабілітаційний центр "Назарет"

Вчора своє 15-річчя відсвяткував реабілітаційний центр "Назарет", який фінансується благодійним фондом "Карітас" і належить до УГКЦ.

Про це повідомив народний депутат з Львівщини Ігор Васюник на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 10 червня, реабілітаційний центр "Назарет" відсвяткував своє 15-річчя. Цей заклад є центром відкритого типу, в якому допомагають пацієнтам долати різні види залежностей з подальшим повернення до нормального життя.

"Назарет", засновником якого є Благодійний фонд "Карітас", –загальноцерковний реабілітаційний центр в УГКЦ. Також реабілітаційний центр підтримують волонтери та активні громадяни міста.

"Дізнався від голови центру отця Ігора Козанкевича, що подібні центри відкритого типу в Україні взагалі не мають державної підтримки, хоча їхня ефективність набагато вища, ніж центрів закритого типу. Вирішили спільно вирішувати це питання, буду звертатись у виконавчі органи влади" – заявив Ігор Васюник.

               

  Нагадаємо, раніше Ігор Васюник заявляв, що через внесення безлічі правок до проекту Виборчого кодексу, парламент його розглядатиме кілька тижнів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.