Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Фб Андрія Садового

Четвер, 13 червня 2019, 11:24

З бригантини Садового втікають морські свинки

Андрій Садовий

Самопомічні втікачі балотуються до парламенту від партій Вакарчука, Смешка та Зеленського.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у  Facebook.

Він повідомив, що депутати, які вийшли із партії Самопоміч тепер є у списках серед кандидатів до парламенту від інших партій. Зокрема, четверо вихідців із партії Андрія Садового перейшли до Голосу Святослава Вакарчука, троє до Смешка і один до Зеленського.

"Я коли створював партію то не думав, що вона також буде виконувати функції кадрової агенції для інших партій, але загалом результатом задоволений" – написав Андрій Садовий.

Він також зазначив, що в списку Самопомочі до Верховної ради України майже 90% нових для парламенту осіб. Ті 13 чинних нардепів – в топі рейтингу доброчесності від Руху Чесно.

"Їх варто залишити в новому парламенті, який і так, судячи з опитувань, оновиться майже на 80%. Допоможуть новачкам швидше розібратись що до чого" – додав Андрій Садовий.

Нагадаємо, 10 травня з "Самопомочі" вийшли нардепи Вікторія Войціцька, Олександр Данченко, Іван Мірошніченко, Олена Сотник та Олександр Опанасенко.

Раніше Єгор Соболєв також вирішив залишити фракцію "Самопоміч" через корупційні скандали та заявив, що в українській політиці не вистачає лідерів.

Додамо, 11 травня на з'їзді Самопомочі міського голову Львова Андрія Садового переобрали лідером партії у зв'язку із закінченням попереднього терміну його повноважень.

У травні політична партія обрала першим номером "Самопомочі" на вибрах до парламенту від Львівської області депутатку Львівської обласної ради Парасковію Дворянин.

Додамо, Екс-голова Львівської ОДА Микола Кміть балотується до Верховної ради України за списком партії Самопоміч.    

У рейтингу партій "Самопоміч" опинилася на 12 позиції

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.