Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Парасюк

joe.ie

Вівторок, 18 червня 2019, 11:50

Помічник Парасюка підсадив електорат на підгузки

Володимир Парасюк

Помічник нардепа Володимира Парасюка Віктор Пехник безкоштовно роздавав виборцям підгузки.

Про це повідомляє ГО "Опора".  

Спостерігачі Опори зафіксували, що помічник на громадських засадах народного депутата Володимира Парасюка, вдався до підкупу виборців.

Зокрема, він у спільноті "Жовква – моє місто" опублікував оголошення про безкоштовну роздачу підгузків біля Жовківської міської ради, округу, від якого у 2014 році балотувався та пройшов у Верховну Раду Володимир Парасюк.

Як пояснив Парасюк, ідея з підгузками немає ніякого стосунку до виборів.

"Це було суто ідея Віктора. Тільки добрі мотиви. Відношення до політики і виборів нема. Ще раз пояснюю, я нічого не знав. Мого прізвища там не звучало. Я йому сказав, що все, що залишилося нехай тихенько завезе в сиротинець у Львові" – заявив Володимир Парасюк.

Крім цього, Опора зафіксувала, що народний депутат Андрій Кіт організував екскурсію до Верховної Ради України для членів учнівського парламенту. Нардеп у 2014 був обраний до Верховної Ради від БПП у 126 окрузі, а вже 14 червня ЦВК зареєструвала йогота як самовисуванця у цьому ж окрузі (міста Моршин, Стрий, Жидачівський, Стрийський райони).

Натомість нардеп Андрій Лопушанський на сторінці у Facebook написав: "Коли б краще було організувати виїзд із Старого Самбора, Самбора, Сколе і Турки на відкриття пам’ятника Степану Бандері у Києві? Зі свого боку обіцяю безкоштовний доїзд, проживання у п’ятизірковому готелі, а також повноцінне харчування. Опісля – безкоштовне відвідування всім учасникам події готелю "Женева" із заходом у басейн на 1 годину 10 хвилин. Не відкривати ж нам пам’ятник після виборів".

Зазначимо, санаторій "Женева" входить до складу санаторно-курортного комплексу "Роял Госпітеліті Груп" (ТЗОВ "Трускавецьінвест"). Кінцевим бенефіціарним власником товариства є мешканець Кіпру Стерлос Хрістодулу, а засновником компанія "Брезертон Лімітед" (Віргінські острови, Британські). За декілька годин і публікацію, і сторінку з оголошенням щодо поїздки в Київ на відкриття пам’ятника видалили.

Нагадаємо, 21 травня Володимир Зеленський призначив дострокові парламентські вибори на 21 липня. Участь у виборах до Верховної Ради можуть взяти 1,9 млн виборців у Львівській області.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.