Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЗНО

uzhgorod.net.ua

Вівторок, 18 червня 2019, 13:50

Більше 10 абітурієнтів зі Львівщини набрали максимальний бал на ЗНО-2019

ЗНО

За попередніми підрахунками, 14 абітурієнтів зі Львова та області набрали 200 балів на цьогорічному ЗНО.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як заявила директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомира Мандзій, за попередніми результатами цьогорічного зовнішнього незалежного оцінювання максимальних 200 балів набрали 14 абітурієнтів зі Львівщини.

"Це тільки попередні дані. Зараз ми чекаємо офіційних результатів і, тільки після цього зможемо сказати кількість учнів з Львівщини, які набрали 200 балів на цьогорічному ЗНО. Думаю, що їх буде значно більше", – зазначила Любомира Мандзій.

Найкращий результат абітурієнти показали на ЗНО з математики – по 200 балів здобули 10 учнів Львівщини, по 2 набрали максимальний бал із тестів із фізики та української мови та літератури.

Зазначимо, 21 травня розпочалася основна сесія ЗНО, яка стартувала тестуванням з математики, і завершилася 13 червня тестуванням з хімії.

Тестування з української мови і літератури відбулося 23 травня, з іспанської, німецької, французької мов – 27 травня, з англійської мови – 28 травня, з фізики – 30 травня, з історії України – 4 червня, з біології – 6 червня, з географії – 11 червня, з хімії – 13 червня.

Нагадаємо, Львівщина увійшла у трійку лідерів за результатами ЗНО-2018.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.