Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вулиця Угорська,14

city-adm.lviv.ua

Четвер, 27 червня 2019, 13:37

На території Полярону зведуть ще одну багатоповерхівку

вулиця Угорська,14

Львівська міськрада дозволила звести нову багатоповерхівку на вулиці Угорській,14 на місці "Полярону".    

Сьогодні, 27 червня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на будівництво ТзОВ "КСФ Груп" багатоквартирного житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями та підземним гаражем на вул. Угорській, 14

Житловий квартал збудують на земельній ділянці площею 0,6618 га. Як встановили у міськраді висота будинку не повинна перевищувати 34,5 метрів, тобто 10 поверхів. Максимально допустимий відсоток забудови цієї земельної ділянки – 33 %.

Функціональне призначення земельної ділянки – земельна ділянка
знаходиться у зоні Ж-3 – зона багатоквартирної житлової забудови та частково у зоні Г-3-1 – зона дитячих дошкільних установ та загальноосвітніх шкіл відповідно до детального плану території.

За даними порталу Youcontrol, ТзОВ "КСФ Груп" зареєстроване у Новому Роздолі у 2016 році та займається купівлею та продажем власного нерухомого майна. Внасниками фірми є одесити Писарчук Олександр та Микола Хомич, а також Віталій Кіндійз міста Копер у Словенії.

Нагадаємо, у грудні 2017 року міськрада дозволила звести нові багатоповерхівки на території житлового комплексу "Софіївка" на місці "Полярону". Забудовник зобов'язався звести, окрім багатоповерхівок, ще й школу і дитячий садочок до 2019 року.

Тут ще у листопаді минулого року передбачали будівництво офісного центру, два житлові квартали та школи. Будівельна компанія пообіцяла скерувати на ім'я міського голови Львова гарантійний лист щодо будівництва школи і дитсадка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.