Львів'яни хочуть створити школу мистецтв у спальному районі міста

Вівторок, 9 липня 2019, 15:17

Львів'яни зареєстрували петицію з проханням створити школу мистецтв для дітей в районі від перехрестя вулиць Стрийська-Наукова.

8 липня, на порталі е-петицій Марія Чура зареєструвала петицію з вимогою створити школу мистецтв для дітей та молоді в районі від перехрестя вулиць Наукова – Стрийська до Стрийського автовокзалу.

За словами автора петиції в цьому районі є велика потреба у створенні такої школи для розвитку мистецьких здібностей та творчого потенціалу дітей та молоді.

"У великому житловому районі відсутня можливість дітям за місцем проживання опановувати гру на музичних інструментах, займатись в театральних, хореографічних, художніх, вокальних студіях.  В школі пропонуємо створити відділ, в якому б розвивались інженерні нахили дітей, просторова уява, навики в роботомоделюванні, в комп'ютерній інженерії" – йдеться у тексті петиції.

Школу мистецтв автор пропонує створити у пустуючих, незадіяних в експлуатації приміщень району від перехрестя вулиць Наукова-Стрийська і до Стрийського автовокзалу.

Наразі петиція набрала 16 голосів із 500 потрібних.

Нагадаємо, електронні петиції у Львові були ввели з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Мітки: відео, дозвілля, електронна петиція, новини львова, СтрийськаНаукова, Франківський район, школи Львова