Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Грибовицьке сміттєзвалище

Четвер, 11 липня 2019, 12:40

Депутат Львівської міськради вимагає компенсації за воду для жителів Грибовичів

Грибовицьке сміттєзвалище

Чиновник вимагає передбачити кошти для повної компенсації за споживання води мешканцям сіл-сусідів Грибовицького сміттєзвалища.

Під час пленарного засідання сесії Львівської міської ради депутат від фракції ВО "Свобода" Маркіян Лопачак зачитав депутатський запит, в якому попросив передбачити в проекті змін до міського бюджету Львова кошти для повної компенсації за споживання води мешканцям Грибович та Збиранки до завершення повної рекультивації Львівського сміттєзвалища.

"До мене звернулися представники територіальної громади сіл Великі Грибовичі, Малі Грибовичі та Збиранка щодо проблем із компенсацією за спожиту воду. Станом на сьогодні міська рада, згідно з ухвалою від 12.07.2018 року №3713, встановила часткову компенсацію за споживання води мешканцям вищевказаних населених пунктів. Проте ми просимо передбачити кошти із міського бюджету на повну компенсацію" – повідомив Маркіян Лопачак.

Депутат також зазначив, що мешканці цих сіл страждають від подібних проблем уже десятки років.

Нагадаємо, у травні 2018 року Львівська міська рада прийняла рішення зробити платним водопостачання для Малехова, Збиранки та Грибович.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.