Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

учасник АТО

Четвер, 11 липня 2019, 13:43

Міськрада шукає ділянку для нового будинку для учасників АТО

учасник АТО

Садовий на сесії доручив підготувати документи щодо земельної ділянки для будівництва нового будинку для учасників АТО.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні на сесії Львівської міської ради міський голова Львова Андрій Садовий дав доручення підготувати документи щодо відведення земельної ділянки у Львові для зведення ще одного будинку для учасників бойових дій.

Зокрема, заступник міського голови з фінансово-економічних питань Геннадій Васьків, заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, голова бюджетної комісії Вікторія Довжик та керівник Рембуду Віктор Писаренко повинні провести спільну зустріч і чітко визначити територію для будівництва.

"Треба визначити ділянку і починати будувати другий будинок для учасників АТО, бо є непроста ситуація в зоні бойових дій. Весь цей процес треба починати, підготувати відповідні документи і виносити на виконком іта на сесію міської ради", – заявив Садовий.

Нагадаємо, 28 липня 2017 року на вулиці Під Голоском стартувало будівництво дороги до житлових будинків для воїнів АТО.

Багатоповерхівки надали учасникам АТО та членам їхніх сімей у межах "Програми про захист інтересів учасників антитерористичної операції". Тендер щодо будівництва на вул. Під Голоском проводили уже вдруге, оскільки у попередньому взяла участь лише 1 компанія.

Також у лютому 2016 року під Львівською міськрадою зібралися на пікет близько 60 учасників АТО з вимогою створити комісію, яка б займалась виділенням квартир та земельних ділянок.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.