Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

паркування у Львові

Четвер, 11 липня 2019, 15:45

У Львові з'явиться 4 нові парковки

паркування у Львові

У міськраді погодили збільшення кількості ділянок визначених для забезпечення паркування транспортних засобів.  

Сьогодні на сесії Львіської міської ради депутати підтримали рішення про затвердження збору за місця для паркування транспортних засобів та плати за паркування транспортних засобів на території міста Львова.

"За" проголосували 47 депутатів.

За словами директора департаменту економічного розвитку Львівської міськради Ірини Кулинич, згідно з ухвалою збільшаться кількість ділянок визначених для забезпечення паркування транспортних засобів у місті Львові.

"Відповідна ухвала є погоджена з маленьким доопрацюванням про пішохідну доріжку по вулиці Кульпарківській, ми зобов'язимо того підприємця, щоб він виконав цю умову" – зазначила Ірина Кулинич.

Зокрема, депутати міськради погодили ділянки для паркування на вул. Стрийській, 121а, де облашують 54 паркомісця. Також передбачено на вулиці Стрийській, 332 – 31 паркомісце та вулиці Липова Алея, 13 – 9 паркомісць. Крім цього на вул. Кульпарківська, 115 ще 9 паркомісць.

 

Нагдаємо, у червні у Львові затвердили концепцію покращення паркування та руху громадського транспорту.

Для покращення системи паркування у концепції передбачили формування зон паркування, інвентаризацію наявних паркомісць, облаштування майданчиків "паркуйся і їдь" (P+R), які передбачають перехоплювальні паркінги на в’їздах у місто для пересадки на громадський транспорт. Вони мають бути безкоштовні або платні, а у вартість входитиме денний проїзний квиток на громадський транспорт. 

Додамо, в Україні пропонують будувати багатоповерхові паркінги.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.