Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Маркіян Мальський

П'ятниця, 12 липня 2019, 17:10

Мальський взявся розрулювати цинковий заводик біля Винників

Маркіян Мальський

Голова Львівської ОДА створив робочу групу для вивчення питання будівництва заводу гарячого цинкування поблизу Винників. 

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютка від 11 липня 2019 року.

"Створити робочу групу з перевірки обставин, викладених у зверненні ініціативної групи від 08.07.2019 № 08/07/19-1, (надалі – робоча група) та затвердити її склад згідно з додатком" – йдеться у розпорядженні.

Керівником робочої групи став заступник голови обласної державної адміністрації Роман Филипів. Секретарем робої групи призначили начальника відділу містобудівної політики управління містобудування та архітектури департаменту архітектури та розвитку містобудування ОДА Вадима Петрів.

Також до складу робочої групи увійшли: голова Громадської ради при Львівській обласній державній адміністрації Андрій Болюбаш, голова ініціативної групи Максим Каменецький та засновник Товариства з обмеженою відповідальністю "Екран" Юрій Карпінський. 

Комісія має оприлюднити результати своєї роботи до 31 липня цього року.

Нагадаємо, у 8 липня у понеділок під час апаратної наради голова Громадської ради при Львівській ОДА Андрій Болюбаш передав новому очільнику області звернення від ініціативної групи мешканців Винників та сусідніх сіл, які проти будівництва цинкового заводу поблизу Львова.

Тоді ж голова Львівської ОДА попросив призупинити будівництво цинкового заводу поблизу Винників.

Додамо, 26 чернвя мешканці Винників протестували проти будівництва цинкового заводу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.