Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Цабак

Середа, 17 липня 2019, 12:05

Садовий поміняв Коровайника на Цабака

Володимир Цабак

Володимир Цабак очолив департамент містобудування Львівської міської ради, натомість Сергій Коровайник керуватиме управлінням земельних ресурсів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради. 

Сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий представив Володимира Цабака, який з 16 липня виконує обов'язки директора департаменту містобудування. Натомість Сергій Коровайник, котрий досі обіймав цю посаду, став начальником управління земельних ресурсів.

Зазначимо, Володимир Цабак також є начальником Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Львові. Цю посаду він очолює з 2016 року.

З квітня 2003 року до липня 2016 року він працював у Головному управлінні юстиції у Львівській області.

Щодо Сергія Коровайника, то він працює у Львівській міськраді з 2003 року. У  2015 році він замінив на посаді директора департаменту містобудування міськради Андрія Павліва, який написав заяву на звільнення. У 2017 році Коровайник задекларував 306 тис грн доходу.

Додамо, у травні цього року Коровайник  отримав догану від мера Львова за допущення руйнування пам’ятки у Стрийському парку фірмою адвокатів Григорія Козловського.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.