Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Дмитро Разумков

Середа, 17 липня 2019, 16:42

Разумков відморозився технічної куми Батенка у 123 окрузі

Дмитро Разумков

Керівник партії "Слуга народу" не зміг пояснити, чому Наталія Квасецька не проводить агітації та зустрічей з виборцями.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Самовисуванка Наталія Квасецька представляє партію Слуги народу на 123 окрузі, який включає місто Новий Розділ, Золочівський, Миколаївський, Перемишлянський райони.

У цьому окрузі загалом балотується 13 кандидатів-самовисуванців, серед яких Тарас Батенко (Укроп), Тарас Чолій (Голос), Олег Дуда (Європейська солідарність), Ігор Паук (Радикальна партія Олега Ляшка) та інші.

Наталія Квасецька народилася та мешкає в Золочеві, здобула професійно-технічну освіту, працює секретарем-діловодом у Золочівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів. До Верховної Ради йде від партії Слуга народу.

Кандидатка не проводить передвиборчої агітації та зустрічей із виборцями.

"Ми висунули своїх кандидатів у всіх 190 округах в нашій державі. Десь агітація більш динамічна, десь менш динамічна, ми виходимо із можливостей наших кандидатів" – прокоментував керівник партії "Слуга народу" Дмитро Разумков.

За даними ЗМІ, кандидат у нардепи Наталія Квасецька є кумою чинного народного депутата Тараса Батенка, відтак деякі виборці висловили підозру, що вона просто є технічною кандидаткою.

Нагадаємо, Батенко, висунутий партією Блок Петра Порошенка, переміг на виборах до Верховної Ради у 2014 році в цьому ж виборчому окрузі з результатом 50,89% голосів і став нардепом Верховної Ради VIII скликання. У листопаді 2015 року він покинув Блок Петра Порошенка та став позафракційним депутатом. Зараз Батенко очолює політраду партії "Укроп".

Тарас Батенко був директором філії "Магістральні нафтопроводи "Дружба" ПАТ "Укртранснафта". Менеджмент компанії, як писали ЗМІ, є лояльним до мільярдера Коломойського.

За 2018 рік Батенко задекларував 2 648 672 грн доходу, а його дружина придбала за 2 350 000 грн нову іномарку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.