Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

скриньки для голосування

Неділя, 21 липня 2019, 15:17

На Львівщині бракує скриньок для голосування

скриньки для голосування

На шести виборчих дільницях Львівщини зафіксували недостатню кількість скриньок для голосування. 

Про це повідомляє ГО "Опора" у своїй сторінці у Facebook.

На дільницях Львівщини представники ОПОРИ зафіксували проблеми з невідповідністю щодо кількості скриньок для голосування.

Недостатньо скриньок у селі Ямпіль (дільниця № 460989) Пустомитівський район, селі Катина (дільниця № 461390) Старосамбірський район. На великій дільниці № 460126 у смт. Ожидів Буського району лише 2 виборчі скриньки.

Замість 6 скриньок –  4 на великій дільниці № 461998 та 5 на великій дільниці №461976  у місті Львові (115 виборчий округ).

Також на ранковому засіданні члени дільничної виборчої комісії №460558 села Верхобуж Золочівського району  проголосували за використання лише однієї скриньки для голосування, мотивуючи це тим, що виборці буде мало, а також, що мале приміщення для голосування.

Нагадаємо, станом на зараз у Львові запрацювали всі виборчі дільниці. Цього дня до роботи залучили близько 5 000 правоохоронців Львівщини, які охороняють порядок під час голосування. Станом на 12:00 год основними порушеннями на виборах у області були незаконна агітація та спроби проголосувати без паспорта.  

Загалом на території Львівщини є 12 окружних виборчих комісій та 2 135 виборчих дільниць. 

Додамо, ще 21 травня президент Володимир Зеленський призначив дострокові парламентські вибори на 21 липня. Участь у виборах до Верховної Ради можуть взяти 1,9 млн виборців у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.