Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

перекриття руху

Патрульна поліція Львівщини

Вівторок, 23 липня 2019, 16:00

Працівники Яворівської ТЕЦ перекрили трасу Львів-Краківець

перекриття руху

В селі Когути понад 200 мітингувальнкиів повністю перекрили рух автомобілів через заборгованість із зарплати.

Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції у Львівській області.

На трасі Львів–Краковець в селі Когути понад 200 людей повністю перекрили рух автомобілів. Станом на зараз на автодорозі міжнародного значення утворилися черги з 50 автомобілів в обидві сторони. 

Як повідомив сьогодні під час апаратної наради голова Львівської ОДА Маркіян Мальський на протест вийшли працівники Яворівської ТЕЦ через заборгованість із виплатою заробітньої плати.

"Сьогодні можливе блокування дороги у зв'язку з ситуацыэю щодо ТЕЦ, тому прошу правоохоронні органи забезпечити цивілізований нагляд за ситцацією, щоб не було провокацій. Ця проблема є вагома для регіону, там є багато залучених сторіни, тому дуже складна ситуація і вона потребує врегулювання, тому ми працюємо в цьому напрямку" – заявив Маркіян Мальський.

Очільник Львівщини наголосив, що проблеми Яворівської та Новорозділької ТЕЦ обговорюватимуть під час наступної апаратної наради у вівторок.

Мітингувальники зазначили, що періодично пропускатимуть авто, однак зараз дають проїзд лише екстренним службам.

Нагадаємо, станом на квітень у ТЕЦ була заборгованість за газ та проблеми із постачанням електроенергії для мешканців й підприємств, які працюють на території Яворівського району і Нового Роздолу.

Додамо, у листопаді 2018 року АРМА звинуватило керівництво арештованих Новояворівської і Новороздільської ТЕЦ, які належать братам Дубневичам, у блокуванні поставки тепла і гарячої води мешканцям цих міст і обрало управителем цих ТЕЦ ПП "Гарант Енерго М".

На початку цього року Богдан та Ярослав Дубневичі подали скарги до Солом’янського районного суду міста Києва про зняття арешту з Новояворівської і Новороздільської ТЕЦ, однак суд своїм рішенням від 21 лютого цього року залишив Новороздольську ТЕЦ під арештом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.