Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

готель "Львів"

Середа, 24 липня 2019, 11:07

Львів'яни знову хочуть забрати маразматичну парковку в готелю "Львів"

готель "Львів"

У Львові зареєстрували електронну петицію з вимогою забрати парковку біля готелю "Львів", а на її місці облаштувати пішохідну зону.     

23 липня, на порталі е-петицій Остап Крачук зареєстрував петицію з вимогою ліквідувати парковку біля готелю "Львів".

Зокрема, в тексті петиції йдеться, що ця вимога пов'язана із тим, що припарковані автомобілі на проспекті В'ячеслава Чорновола, 7, біля готелю "Львів" створюють дискомфорт пішоходам, оскільки парковка звужує пішохідну зону.

"Крім того запарковані там автомобілі заважають руху громадського транспорту. Забезпечуючи комфортне паркування для кількох авто створюються незручності для тисяч львів'ян на гостей міста" – йдеться у тексті петиції.

За словами автора петиції готель "Львів" має велику власну парковку у дворі, заїжджаючи з вулиці Куліша, однак вона переважно не сильно завантажена. Відтак автор вимагає ліквідувати парковку,а на її місці облаштувати пішохідну зону.

Зазначимо, у 2015 році Львівська міськрада виключила з переліку парковок "кишеню" на проспекті Чорновла біля готелю "Львів", яка протягом кількох років була офіційним місцем для службового паркування готелю, а на її місці хотіли облаштувати зупинку громадського транспорту.

Проте керівництво готелю через суд скасувало це рішення, мотивуючи це тим, що шум від зупинки заважає клієнтам, і готель досі використовує цю "кишеню" для паркування автомобілів, а зупинка громадського транспорту знаходиться через декілька метрів.

Наразі петиція набрала 12 голосів із 500 потрібних.

Нагадаємо, електронні петиції у Львові були введені з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Додамо, 24 червня у Львові зареєстрували електронну петицію з вимогою забрати парковку біля Гранд Готелю на проспекті Свободи. За три тижні петиція набрала більше 500 голосів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.