Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Григорій Козловський

Середа, 10 липня 2019, 15:59

Волинський Петро розширить парковку Козловського

Григорій Козловський

Електронна петиція щодо ліквідації парковки біля Гранд Готелю за три тижні набрала більше 500 голосів.

20 червня на порталі е-петицій Петро Волинський зареєстрував петицію з вимогою ліквідувати парковку біля Гранд Готелю.

Зокрема, в тексті петиції йдеться, що ця вимога пов'язана з тим, що на проспекті Свободи, 13, де й знаходиться готель, частину тротуару перетворили на зону паркування автомобілів і таким чином звузили пішохідну зону. 

За словами автора петиції це найбільш завантажена пішоходами вулиця міста, тому що запарковані автомобілі свторюють дискомфорт для пішоходів.

"Крім того запарковані там автомобілі заважають руху громадського транспорту. Таким чином забезпечуючи комфортне паркування для кількох авто створюються незручності для тисяч львів'ян на гостей міста. Пропоную ліквідувати парковку та відновити тротуар в даному місці" – йдеться у тексті петиції.

Наразі петиція набрала 507 голосів із 500 потрібних.

Нагадаємо, електронні петиції у Львові були введені з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Додамо, приватний підприємець Григорій Козловський на виборах 2015 року пройшов у Львівську міську раду у складі Блоку Петра Порошенка.

Він володіє "Гранд Готелем" (проспект Свободи), також власником готельно-ресторанного комплексу "Святослав", пивного ресторану "Королівська пивоварня" у Львові й співласником будівельної компанії Avalon, яка зведе у Львові першу 25-поверхівку.

У березні 2018 року Григорій Козловський відкрив на площі Ринок, 36 новий ресторан у 5-поверховій колишній польській "кам'яниці Гєлязиновській". А також планує відкрити у Львові новий медичний центр на вулиці Раппопорта. 

У 2018 році депутат Львівської міськради Григорій Козловський задекларував 48 млн грн доходу, 25 млн грн готівки, нову іномарку та будинок у Львові.

Зазначимо АМКУ звернувся до керівництва "Гранд Готель" з проханням забрати з фасаду готелю інформацію про 5 зірок. 

З 2016 року "Гранд готель", який тоді мав сертифікат на 4 зірки, входить до британської готельної мережі InterContinental.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.